ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SMARTSUN

Έλα να φτιάξουμε το μέλλον μαζί! Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας!

Η SmartSun δημιουργήθηκε το 2010 και είναι μια εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σταθμών που δραστηριοποιείται κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα. 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Στόχο της SmartSun αποτελεί η συνεχής εξέλιξη αλλά και η διεύρυνση των μελών της ομάδας. Επιθυμούμε να εντάξουμε στο προσωπικό μας άτομα που διαθέτουν μεράκι και έντονο πάθος για έρευνα, καινοτομία και εργασία πάνω στον τομέα της ενέργειας.

 

Αν είσαι μηχανικός με εμπειρία σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αναζητάς μια νέα ευκαιρία στην επαγγελματική σου καριέρα, τότε μη διστάσεις να μας στείλεις το βιογραφικό σου μαζί με μια συνοδευτική επιστολή. Σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας και τα προσόντα σας καλύπτουν , θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας για να γνωριστούμε καλύτερα.

 

Από την άλλη, αν είσαι τελειόφοιτος μηχανικός συναφών σχολών, χωρίς εμπειρία, κι ενδιαφέρεσαι να κάνεις την πρακτική σου άσκηση στην εταιρεία μας περιμένουμε και σε αυτήν την περίπτωση το βιογραφικό σου.

 

Παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα (CV) και -προαιρετικά- συνοδευτική επιστολή (cover letter) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@smartsun.gr

Ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη έργου;

Μην διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος από τους εκπρόσωπους μας θα σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό.